Vés al contingut
1

Santa Susanna farà un festival a la platja paral·lel a l'Arts d'Estiu

Foto: El Village de l'Arts d'Estiu estrenat l'any passat, junt a la zona de l'escenari. Foto: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Xavier Amor d'aquest dilluns

 

Santa Susanna farà un festival paral·lel a l'Arts d'Estiu. Organitzaran un gran festival a la platja i a tocar de Pineda. Després de sortir de l'organització d'Arts d'Estiu, l'Ajuntament de Santa Susanna ha fet públic que entre el 23 de juny i el 30 d'agost faran un gran esdeveniment en la ubicació on l'estiu passat es va fer l'Arts d'Estiu. Segons ha fet públic La Vanguardia, preveuen grans actuacions i un gran nombre d'activitats per a tots els públics.

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit aquest matí a Ràdio Pineda que «no necessàriament s'ha de mirar com una competència» i ha afegit que també pot ser un complement. En tot cas, es valorarà aquest vespre en l'assemblea extraordinària del Centre, organitzadors d'Arts d'Estiu amb el Suport de l'Ajuntament. L'Arts d'Estiu es farà a la platja dels Pins, a la zona on s'instal·len les Barraques de la Festa Major, i el Festival de Santa Susanna estarà ubicat a molt poca distància. Xavier Amor ha dit que ara per ara no tenen més detalls i cal veure «si es pot complementar i col·laborar».

 

Assemblea Extraordinària al Centre Cultural

Aquest vespre, el Centre Cultural ha convocat una Assemblea Extraordinària de socis/es a 2/4 de 9 del vespre. L'Assemblea està dedicada a Arts d'Estiu, en que es presentarà el resultat de la societat Arts d'Estiu SLU i es presentarà el projecte de l'edició del festival 2020.