Vés al contingut
1

La Xarxa Local de Suport Mutu i Sons of Poblenou s'ofereixen a donar suport als col.lectius que ho necessitin

Un grup de joves s'ha organitzat per donar un cop de mà als col·lectius més afectats aquests dies. És per això que han emès un comunicat de suport a les persones que són d'un grup de risc i necessitin ajuda.


Si teniu ganes d'ajudar els teus veïns aquests dies, pots contactar amb aquest grup. En cas que calgui ajuda ho faran saber a través del canal i la pàgina de Facebook. L'Ajuntament compta amb ells en cas de detectar necessitat de voluntaris per ajudar el poble, segons han fet saber. El grup de voluntariat demana «cuidar-nos per cuidar les persones qui més estimem. Cal fer cas a les autoritats sanitàries per evitar la propagació del Covid-19 arreu».

 

L'entitat Sons of Poblenou ofereix ajuda a qui la necessiti. Us podeu posar en contacte amb ells i segons afirmen «es posaran al vostre servei», sobretot per gent gran o persones de risc i a qui ho necessiti. Fins i tot us poden anar a comprar productes. El seu telèfon és el 659 96 49 40 o bé el 657 30 41 74 o pots contactar amb ells al Facebook. #SonsOfPoblenou