Vés al contingut
1

Prohibit llençar mobles vells als contenidors. Crida al civisme

L'Ajuntament de Pineda ha reorganitzat el seu personal de Serveis Municipals i es concentra en fer tasques necessàries com ara la neteja d'espais, o recollida de brossa. Però alguns serveis deixen de fer-se temporalment, com ara la recollida de mobles vells. Per això es demana el màxim de civisme a la població.

Els treballadors de Serveis Municipals treballen des d'avui en 3 grups de les diferents colles que faran treball presencial de dilluns a divendres per torns. L’entrada i sortida del personal a l’inici i final de la jornada també és esglaonat per evitar al màxim el contacte entre ells. Les tasques a què es destinarà tot el personal de brigada serà la de neteges especials d’elements de la via pública, ordre i desinfecció. El personal de recollida d’escombraries manté el seu torn.

La Deixalleria Municipal tanca les portes als particulars i només hi ha personal de guàrdia per a qualsevol incidència o necessitat. Es demana que la gent sigui conscient del moment i no aboqui escombraries a la via pública.