Vés al contingut
1

Es comencen a processar les primeres mostres al Laboratori Clínic Territorial ICS Girona

Fotos de la Regió Sanitària de Girona

 

L’objectiu és que aquest laboratori pugui donar cobertura a la majoria de necessitats analítiques generades pel Coronavirus SARS-CoV-2 malgrat que aquesta implantació serà progressiva en funció de les necessitats i disponibilitat del material necessari per al processament de les mostres.

 

1

 

Des de la Regió Sanitària es vol transmetre un missatge de serenor a la població, en tant que els professionals i els centres estan preparats pel previsible augment de casos de Coronavirus SARS-CoV-2. Amb tot, es reiteren els missatges a la població de quedar-se a casa, pel bé individual i col·lectiu.

 

Salut recorda les mesures preventives d’higiene genèriques a seguir de protecció individual enfront de malalties respiratòries:

·         Rentar-se les mans sovint amb aigua i sabó o bé amb solucions alcohòliques, especialment després del contacte directe amb persones malaltes o el seu entorn.

·         Evitar el contacte estret amb persones que mostrin signes d’afecció respiratòria, com ara tos o esternuts.

·         Mantenir una distància de dos metres aproximadament amb altres persones.

·         Tapar-se la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i rentar-se les mans de seguida.

·         Evitar de compartir menjar o estris (coberts, gots, tovallons, mocadors...) i altres objectes sense netejar-los degudament.