Vés al contingut
1

Es confirmen tres nous casos als hospitals de la Corporació, i ara mateix hi ha un total de 15 persones ingressades

A l’Hospital de Calella hi ha hagut 1 nou cas. Ara hi ha 7 persones afectades per coronavirus en aquest centre. A l’Hospital de Blanes hi ha hagut 2 nous casos. Ara hi ha 8 persones ingressades al comarcal de la Selva per coronavirus SARS-CoV-2. D’altra banda, en relació al nombre de professionals sanitaris la xifra s’eleva a un total de 20 persones afectades.

A la Regió Sanitària de Girona s'han confirmat 95 casos nous de coronavirus SARS-CoV-2, elevant a 360 el nombre d'afectats, 26 dels quals en estat greu i 160 són professionals sanitaris. Del total de casos acumulats fins ara a la Regió Sanitària Girona han mort amb la Covid-19, un total de 14 persones, totes amb patologies prèvies.

 

La Regió Sanitària Girona reorganitza els llits dels hospitals per augmentar la capacitat d’assistencial

La Regió Sanitària de Girona ha previst fer una reorganització de la capacitat d’hospitalització a la demarcació per fer front a l’augment de casos de SARS-CoV-2. Aquesta estratègia es basa en el treball conjunt dels hospitals i centres sociosanitaris del Sistema de Salut de Catalunya, les clíniques privades i altres equipaments.  


 

Tots els hospitals del SISCAT a Girona estan augmentant la seva capacitat de llits convencionals, i també s’hi ha incorporat els centres privats.

Aquesta reorganització comportarà que els professionals sanitaris d’aquells centres sanitaris o serveis que tinguin una davallada d’activitat, puguin donar suport als centres que ho necessitin.