Vés al contingut
2

Voluntariat jove de Pineda: entrepans solidaris en temps de Coronavirus


Joves voluntaris i voluntàries de Pineda estan garantint entrepans a les persones usuàries  del menjador social. Recordem que el menjador, ubicat a la Parròquia de Poblenou (Pineda), va haver de tancar el passat dia 13 de març, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries per l'expansió del Covid-19.
 

2

 


Per no deixar sense cap servei els usuaris i usuàries del menjador social, un grup de voluntaris van decidir començar a fer entrepans i repartir-los a l'hora de dinar. Van començar voluntaris jubilats i dos de joves. Finalment, als dos joves que ja eren voluntaris del menjador social s'hi han afegit un grup més de joves de Pineda. Ara, uns van a fer els entrepans, i uns altres els reparteixen junt amb la fruita. S'organitzen per separat i seguint totes les mesures de prevenció necessàries.

 


Juan Marín, president de Càritas Poblenou, s'ha mostrat molt agraït a aquest grup de joves de Pineda. Ha dit a Ràdio Pineda que "aquest jovent és meravellós. S'han fet càrrec del servei d'entrepans que s'ha organitzat i els estem molt agraïts. Ha explicat que alguns ja eren voluntaris del menjador, però que d'altres joves, en saber la situació, s'hi han afegit"