Vés al contingut
1

Un grup de 80 persones voluntàries de Pineda comencen a fer mascaretes i la iniciativa es converteix en tot un èxit social i comunitari

Fotos: El Caliu del Cor / Ajuntament de Pineda 

 

Les persones voluntàries reben la roba i el material necessari a casa, i han de fer les mascaretes al seu domicili, amb la prohibició de fer la feina en grups per evitar contactes. El nombre de persones voluntàries continua creixent. El Caliu del Cor fa 'kits' individualitzats per a cada voluntari, amb la roba i les gomes. L'empresa MRW s'encarrega de fer el repartiment a les diferents cases i un cop estan cosides, també les recullen i les dipositen a la Policia Local de Pineda que serà el punt de recollida centralitzada de Pineda. Ho ha explicat la Regidora de Presidència de l'Ajuntament de Pineda, Sílvia Biosca que ha destacat "la iniciativa feta des de Pineda".

 

Les empreses que col.laboren en aquesta tasca són Faicom Packaging, Jovi Tèxtil, Puntielàstic de Pineda, així com Promise de Sant Pol i amb la col.laboració de Valentín Lemus, la Policia Local de Pineda i el Grup de Voluntariat que s'encarrega de fer els kits per a cosir.

 

El Caliu del Cor coordina tot l'operatiu. Una de les membres d'aquesta entitat, Carmen Guajardo, ha explicat que «la idea ha tingut molt bona acollida i estan molt contentes de tirar endavant aquesta tasca». Ha fet un agraïment a tothom que hi col.labora.

1

 

A l'espera que arribin mascaretes fabricades amb tots els requisits necessaris, aquestes seran pels serveis d'emergència, serveis sanitaris i serveis d'atenció a la ciutadania.

 

Aquestes mascaretes no poden substituir les necessàries als hospitals i ambulatoris, però s'oferiran mentre no es puguin disposar d'estocs. 

 

Tothom que vulgui ser voluntari us podeu adreçar al Caliu del Cor de Pineda.

2
Fotos de El Caliu del Cor. Muntatge de Ràdio Pineda

 

1


 


1