Vés al contingut
1

Farmàcies de Pineda i l'Alt Maresme engeguen una iniciativa per ajudar a protegir els sanitaris de l'Alt Maresme i La Selva

Les farmàcies de Pineda han engegat una iniciativa per ajudar a protegir els sanitaris de l'Alt Maresme i La Selva. Per això inicien una campanya per recollir el màxim de material per donar als hospitals i als CAPs i residències de la zona. Demanen fer difusió de la campanya a xarxes socials o entre contactes al mòbil i qui vulgui pot fer una donació a un nº de compte corrent per a comprar el màxim de mascaretes i altre material. Segons han explicat «hi ha molt poc material sanitari als hospitals i caps de la zona, per tant un grup de farmacèutics utilitzant els seus proveïdors aconsegueixen més material sanitari». També han creat un número de compte per recollir diners que es destinen íntegrament a la compra de material.

 

El nº de compte corrent pe qui vulgui fer una donació és el ES34 2038 6658 2160 0019 9878

Cesáreo Areales ha dit que «ja han fet entregues però també faran arribar més de mil mascaretes i 200 litres de gel així com 1000 mascares més de màxima protecció que arribaran la setmana que ve». Per ara s'hi han destinat més de 4000€.

 

Les farmàcies que hi participen són la Farmàcia Badia, la Farmàcia Costa, la Farmàcia del Carme, La Cannetum i la Farmàcia Areales de Caldes així com la Noguera de Calella.