Vés al contingut
2

Incrementen els patrullatges a l'entorn dels establiments oberts, com farmàcies i alimentació

Els Mossos d’Esquadra han intensificat els patrullatges arreu de Catalunya al voltant d’establiments considerats essencials que estan oberts aquests dies com farmàcies o botigues d’alimentació. En el cas de Pineda, la seguretat està coordinada juntament amb la Policia Local. Els agents estan fent especial atenció en els horaris d’obertura i de tancament, quan pot haver menys persones al carrer. Aquest fet pot provocar que aquests comerços puguin ser un objectiu pels lladres i que els propietaris i treballadors puguin tenir sensació d’inseguretat.

 

Els agents policials estan atents a la seguretat, a més del compliment de les mesures de l'estat d'Emergència, que fa que únicament poden obrir al públic aquells comerços o serveis de primera necessitat. Una altra tasca que ha intensificat la Policia Local i Mossossón els controls de pas per vehicles en trànsit no autoritzats en l'Estat d'Emergència.

 

A banda del patrullatge, la Policia Local de Pineda i Mossos també incrementen els contactes de proximitat amb propietaris i treballadors dels comerços que estan oberts, donar-los consells de seguretat per evitar ser víctimes de robatoris i reduir la seva percepció d’inseguretat.

 

Si qualsevol persona o treballador d’un establiment essencial que obre aquests dies detecta algun fet sospitós o és víctima d’un delicte, pot trucar com sempre:

Policia Local de Pineda: 93 762 96 00

Al telèfon d’emergències: 112 per activar la patrulla policial.