Vés al contingut
1

Serveis Socials de Pineda reparteix mascaretes a persones de més de 75 anys o amb problemes de salut previs

  • L'ajuntament fa seguiment del col·lectiu de persones més grans de 75 anys davant la crisi del virus Covid-19.

  • 682786067, és el telèfon per a persones que puguin necessitar ajuda


Els serveis socials de l’Ajuntament de Pineda de Mar realitza una campanya de seguiment a persones grans del municipi com a col·lectiu vulnerable davant la crisi del coronavirus. D’aquesta manera s’està trucant a les 2000 persones majors de 75 anys per saber com es troben i recordant les recomanacions que s’han de seguir aquests dies. També se’ls ofereixen elements de protecció com mascaretes per si necessiten sortir al carrer per alguna gestió inajornable.


Aquest material de protecció forma part del que han confeccionat persones voluntàries de Pineda en els seus domicilis en coordinació amb l’associació pinedenca El Caliu del Cor i amb material cedit per les empreses de Pineda Faicom Packaging, Jovi Tèxtil, Puntielàstic, Promise (Sant Pol de Mar) i Generos de Punt Ponent, SL (Malgrat de Mar). També hi han col·laborat Valentín Lemus i MRW de Pineda, que s'encarrega del repartiment i recollida de tot el material.


Els serveis socials segueix treballant per altres col·lectius vulnerables i es posa a disposició de persones que tinguin necessitats específiques per la situació sobrevinguda. L' ajuntament de Pineda de Mar demana col•laboració ciutadana per detectar persones que puguin necessitar ajuda. En aquest cas, poden trucar als telèfons 937671560 (matins, de dilluns a divendres) i 682786067 (De dilluns a divendres de 8.00 a 20.00 h.). Fora d'aquest horari, i per urgències, cal trucar a la Policia Local, 93.762.96.00.