Vés al contingut
1

El bus interurbà Pineda-Calella, també gratuït fins el 9 d'abril

El bus interurbà Pineda-Calella és gratuït fins al dia 9 d'abril. Els ajuntaments adherits a l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà apliquen des d'avui i fins el 9 d'abril una suspensió temporal del pagament dels seus títols propis i socials. La suspensió de les tarifes és un petit reconeixement a la tasca de les persones que durant aquest període de màxima excepcionalitat realitzen activitats essencials. Aquesta mesura s'afegeix a la gratuïtat de les línies de rodalies RENFE, en què viatjar és gratuït fins al 9 d'abril.

 

 

Cal recordar que en virtut del Reial Decret-llei 10/2020, de 29 de març, s’ha limitat entre els dies 2 i 9 d’abril de 2020 el desplaçament de les persones, excepte aquelles que treballin en serveis essencials per al funcionament bàsic de la societat. Per tant, la mesura entrarà en vigor a les 00h del dia 2 i finalitzarà a les 23.59h del dia 9 d’abril.

 

En paral·lel a la decisió de l’ATM de Barcelona de decidir suspendre el pagament de tarifes dels títols del Sistema Tarifari Integrat, els municipis de l’AMTU han pres també la decisió de suspendre el pagament dels títols propis i socials dels respectius serveis de transport urbà.