Vés al contingut
1

El Departament d'Educació vol reiniciar les classes de forma telemàtica el proper 13 d'abril

Escolta aquí l'entrevista a Sandra Pérez

 

La regidora d'Educació de l'Ajuntament de Pineda Sandra Pérez ha dit que «han rebut una comunicació que es donarà inici del tercer trimestre el dimarts vinent amb educació virtual». Ha dit que «això genera dubtes quan a recursos tècnics o altres situacions familiars, que permeti dur a terme una bona tasca educativa».

També ha dit que «cal tenir en compte molts factors com la situació i facilitats que tindrà cada família» i ha afegit que «no volen que cap infant es quedi sense formació i per això cal fer un gran treball des del departament». També ha dit que «s'haurà d'adaptar l'educació a una realitat molt nova per tothom on caldrà fer tasques obertes, de curta durada però amb continuïtat i involucrar en la mesura del possible als pares i mares».

 

La regidora ha fet un agraïment a l'esforç que faran els professors i professores i als infants i les seves famílies.

 

 

 

El conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, espera "no donar per finalitzat el curs actual i poder reobrir les aules encara que sigui poc temps". Bargalló ha dit que durant el confinament "ens hem de treure del cap que podem replicar l'aula" i que cal "oblidar el concepte de temari". Segons ell conseller, "seria un error fer el tercer trimestre amb criteris d'avaluació" als alumnes de primària i secundària però explica que Ensenyament busca com donar els títols als de segon d'FP i segon de Batxillerat. A més, s'ha mostrat preocupat pels alumnes que no tenen accés a Internet, que calcula que són entre un 10% i un 15%.