Vés al contingut
1

La Confraria de Poblenou fa dues propostes per compartir aquest Divendres Sant en confinament

Fotos: Cofradia Poblenou (Jordi Gras, Jon Gómez i Lluís Jiménez)

 

La Confraria de Poblenou, que cada any organitza la Processó, es prepara per un Divendres Sant en confinament. Aquesta circumstància, però, no els ha fet defallir en l'ànim de transmetre i compartir amb tothom el significat que per ells pren aquesta data. Durant tota la setmana han fet missatges per les seves xarxes socials de tot el que significa per la Confraria la Setmana Santa.

 

Ara, de cara a Divendres Sant, volen compartir aquest sentiment amb tothom. La presidenta de la Confraria, Maria José Sánchez, ha explicat que hi haurà dos moments importants. El primer serà a les 18:30 de la tarda, hora d'inici cada any de la processó. Des dels balcons tocaran els Tambores Negros i els Timbalers de l'Alt de l'Maresme, i també des del seu balcó no faltarà una saeta Javier Ginés, que transmetran en directe a les xarxes socials de la Cofraria.

 

I a la nit (21:30) conviden a tothom a tornar a sortir als balcons. A aquella hora és quan a la Processó es produeix un dels moments més emotius, anomenat "El Encuentro". Volen convidar a tothom a encendre una espelma durant 2 minuts "per una aquesta promesa, per donar les gràcies o per aquest sentiment especial". En acabar, hi haurà un gran aplaudiment des dels balcons i tot seguit, sonarà per les xarxes socials "La canción del costalero", dedicacada a tots.

 

2

 

Aquest ha estat el missatge de Maria José Sánchez, presidenta de la Confraria:

 

"Queremos que Pineda se llene de luz y vivir esta Semana Santa con todos los que nos querais acompañar desde vuestros balcones alumbrando a la luz de una vela.

Que pediremos por todas las personas que por circunstancias de la vida lo estan pasando mal, por los enfermos, por todas las personas queridas que nos han dejado, y por la salud de todos.

Que esa luz de esa vela nos alumbre en todo lo que hemos pedido."

 

2
El Encuentro a la processó

 

La Cofraria ha demanat que les fotos d'aquest moment il·luminant en el vostre balcó, les envieu per privat a la Cofraria a les seves xarxes socials, whatsaap o correu electrònic: cofradiapoblenou@hotmail.com. Volen preparar un record especial d'aquest Divendres Sant en Confinament.

 

Aquí teniu els enllaços per seguir-los i enviar imatges:
 

Facebook: Cofradia Poblenou https://www.facebook.com/cofradiapoblenoupineda

Instagram: @cofradiapoblenou

 

3

 

1