Vés al contingut
1

La Policia Local deté, identifica i imputa a dues persones que suposadament van entrar a robar al cementiri de Pineda

Justament, un parell de dies abans, el 5 d'abril, es va detectar que uns desconeguts havien entrat al cementiri per fer robatoris de peces de metall. Es va poder recuperar dins del mateix cementiri una bossa que contenia material propi del cementiri i dels nínxols com ara panys de metall, diverses peces decoratives, marcs, etc.

Com hem explicat, una parell de dies més tard es va poder detenir dues persones mentre entraven al cementiri, i que molt probablement siguin les mateixes que van fer el robatori i les destrosses un parell de dies abans.

Algunes persones han denunciat a través de xarxes socials el robatori de peces i els nínxols malmesos.


 

La Policia Local de Pineda ha explicat que justament avui, s'ha començat a trucar a les famílies dels nínxols afectats per convocar-los perquè puguin reconèixer algunes de les peces recuperades i poder-les retornar als seus propietaris. La convocatòria de les persones es farà durant aquests dies. La mateixa regidora Sandra Villarte, responsable de l'àrea, està trucant personalment a les famílies afectades que s'han pogut identificar.

La Policia Local ha fet acta dels fets perquè la companyia d'assegurances tingui informe de danys i finalment, l'Ajuntament es posarà en contacte amb cada família per informar dels passos a seguir.


 

Els dos detinguts per aquests fets han estat imputats i han passat a disposició judicial.