Vés al contingut
1

Alerta per pluges que poden ser molt importants i llevantada al litoral

Alerta per pluja tot el dia que pot superar els 100 l/m2 i possible desbordament de rieres i fins i tot La Tordera segons Meteomar. L'Ajuntament de Palafolls i Tordera veuen amb preocupació la situació que pot tornar a ser greu.

Atenció amb la situació perquè fin i tot es poden arribar als 200 l/m2 en alguns punts i per tant, les crescudes a rieres i rius seran molt importants.

Molt atents també al temporal de mar que ha de créixer amb el pas de les hores i que pot malmetre el passeig. En un punt, just davant el Carrer Dr. Bertomeu, la mar s'ha emportat els bancs, arbres, carril bici i una part dels jocs infantils. La situació pot ser greu en aquest i altres punts.


 

Dimarts amb nuvolositat abundant a tota al comarca. S'esperen precipitacions en forma de pluja de feble a moderada i abundant de forma general a tota la comarca. Vent fluixos a lleugerament moderats, força 2 a 4, de component nord-est. Mar en estat de forta maror a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis i aniran dels 10 als 14 graus.

El temporal s'ha de fer més fort al mar a partir de les properes hores i s'allargarà tot dimecres amb llevantada.

Jordi Pérez

 

1
Foto de Montse Iglesias