Vés al contingut
1

L’Ajuntament de Pineda repartirà dues mascaretes de roba per cada infant del municipi

El Caliu del cor i el voluntariat comencen a fer mascaretes pels infants de Pineda. L'Ajuntament repartirà dues mascaretes de roba, que es poden rentar, per cada nen i nena de Pineda. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha explicat a Ràdio Pineda que s'encarregaran d'entregar-les a domicili per evitar desplaçaments de les famílies. En una entrevista a Ràdio Pineda, l’alcalde de Pineda Xavier Amor ha explicat que malgrat no es tractin de mascaretes quirúrgiques, la seva utilització afegirà seguretat als infants: «És una mesura de sentit comú que s’afegeix a altres que implicarà el desconfinament com el manteniment del distanciament social, la desinfecció d’espais, etc.»

 

 

La presidenta del Caliu del Cor, Carmen Guajardo, ha agraït la tasca que està fent tot el voluntariat. Ha explicat a Ràdio Pineda que tenen moltes ganes de col·laborar i fer possible que els infants de Pineda tinguin tots mascaretes.

 

La previsió que té el consistori és que el repartiment s’allargui fins el cap de setmana i es farà de forma individual directament a la bústia de cada casa que segons el cens municipal compti amb algun infant. D’aquesta manera també s’evitarà el desplaçament o el contacte de les famílies per tal de recollir-les.

 

 

L’associació pinedenca El Caliu del Cor s’encarrega de coordinar a les persones voluntàries que cusen aquestes mascaretes. El material per confeccionar-les es va cedir per les empreses de Pineda Maria Gili Marginats SL, Puntielastic SL. També les empreses Promise de Sant Pol de Mar i Generos de Punt Ponent SL de Malgrat de Mar. També hi han col·laborat Valentín Lemus i MRW de Pineda, que s’encarreguen del repartiment i recollida de tot el material.

 

Aquestes mascaretes infantils es sumen a altre material confeccionat pels voluntaris que ja s’ha entregat a centres sanitaris, com mascaretes, gorros o bates quirúrgiques.