Vés al contingut
1

Dos camions del Ministeri de Transporte, Movilidad y Agenda Urbana reforcen la desinfecció de carrers de Pineda

 

El Ministerio de Transporte, Movilidad y Agenda Urbana (MITMA) està netejant i desinfectant, des d’aquest matí a primera hora, carrers de Pineda de Mar, reforçant la tasca de la brigada municipal, que des del passat 13 de març ho està fent a tot el terme municipal.

El MITMA ha ofert dos camions per dur a terme aquestes feines de desinfecció als carrers de Pineda de Mar. En total es fan dos recorreguts de 15 quilòmetres cadascun, i els treballadors del MITMA aniran acompanyats de la policia local per anar marcant la ruta i personal dels serveis municipals per complementar la feina a les voreres.

Aquesta intervenció sol·licitada per l’Ajuntament ve motivada per la imminent sortida al carrer dels infants, a partir del dilluns dia 27 d’abril.

L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha destacat la gran tasca i la implicació de la Brigada en les tasques de desinfecció dutes a terme des del passat mes de març en que es va decretar l’estat d’alarma, i justifica la presència del MITMA d’important “com a reforç de la neteja i desinfecció dels carrers del nostre terme municipal”.

Per l’alcalde de Pineda “en aquests moments que estem vivint qualsevol suport i ajuda d’altres administracions la valorem positivament i necessària pel bé comú de totes les pinedenques i del pinedencs, i especialment per garantir una sortida al carrer amb condicions, especialment pels infants del municipi”.

Des de l’ajuntament de Pineda també es vol agrair el comportament de tota la ciutadania que, d’una manera majoritària, està seguint al peu de lletra les mesures de l’estat d’alarma del confinament per tal de contenir el COV 19 a Pineda.

 

1

 

1