Vés al contingut
1

'Els comerciants no sabíem si tornaríem a aixecar persiana si la situació s'allargava massa'

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

 

El comerç local de Pineda ha viscut amb molta angoixa i molta preocupació el tancament temporal dels seus locals a causa del Covid-19. Ara que els establiments ja poden tornar a obrir els seus negocis, sempre amb cita prèvia, Gent de Pineda fa una crida a la ciutadania a apostar pel comerç local. A Ràdio Pineda hem entrevistat a Maribel Granados presidenta de Gent de Pineda i ha explicat que al principi del confinament va ser un cop molt dur pels botiguers.

 

 

La majoria de comerços de Pineda son petites empreses o petits locals amb dues o tres persones i que depenen del seu negoci per tirant endavant. Maribel Granados ha dit que els botiguers han aprofitat el confinament per pensar i reinventar els seus negocis i també han fet cursos on-line. Maribel Granados ha dit que hi ha hagut molta incertesa alhora de tornar a obrir els establiments.

 

Un altre problema que preocupava als botiguers era el pagament del lloguer del local. La presidenta de Gent de Pineda Maribel Granados ha dit que, afortunadament, la majoria de casos s'han anat solucionant amb col·laboracions i ajudes, també s'han rebaixat quotes i s'han fet moratòries, entre altres mesures entre propietaris i llogaters.

 

1
Cues a la porta d'alguns comerços, a l'Av. Hispanitat de Poblenou

 

1
Av. Mediterrània de Poblenou

 

 

 

Maribel Granados ha dit que de tots els establiments associats a Gent de Pineda han tornar a obrir a excepció d'un comerç. I els que han tornat a obrir, amb cita prèvia, ha dit que estan molt implicats en decorar els aparadors, pintant, netejant i desinfectant els seus locals.

 

La presidenta de Gent de Pineda ha dit que aquests dies estan rebent molts ànims de part dels mateixos clients i ha demanat la col·laboració dels ciutadans per reactivar l'economia local.

 

3

Maribel Granados, presidenta de Gent de Pineda

 

2
Pl. Espanya de pineda, aquest matí

 

Podeu tornar a escoltar l'entrevista a Maribel Granados, presidenta de Gent de Pineda al web de Ràdio Pineda al servei de Ràdio a la carta.