Vés al contingut
1

Deixalles fora dels contenidors: «Els qui recullen escombraries són persones que també estan en risc de contagi»

Pineda té alguns punts negres on els veïns llencen les escombraries fora dels contenidors. Amb la crisi del COVID-19 aquest incivisme és encara més greu, pel risc de contagi que suposa pels treballadors i treballadores de la Brigada Municipal. També, el fet que la brossa quedi fora dels contenidors fa que les gavines destrossin les bosses i escampin les deixalles.

 

1
Deixalles a fora dels contenidors

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha fet una crida a la responsabilitat de tothom. I també al respecte i solidaritat cap als qui treballen recollint escombraries. «Els qui recullen escombraries són persones que també estan en ric de contagi». Ara fa uns dies, l'alcalde, Xavier Amor, i la regidora de Serveis Municipals, Sandra Villarte, van voler fer un reconeixement a l'equip de recollida d'escombreries de la Brigada Municipal, per la tasca que estan fent en aquesta crisi.

 

1
Trobada amb la Brigada Municipal de recollida d'escombreries

 

2
També s'estan fent tasques de desinfecció

 

D'altra banda, Xavier Amor ha recordat que la Deixalleria Municipal ja ha obert i que els mobles i trastos vells s'han de deixar allà. La recollida de mobles continua aturada, ja que la prioritat continua sent la neteja i desinfecció de carrers i places.