Vés al contingut
1

Càritas Poblenou: La solidaritat que estem vivint és el que ens dona esperança

 

Escolta AQUÍ L'ENTREVISTA

 

El president de Càritas Poblenou, Juan Marín, ha fet un missatge d'agraïment als joves que estan tirant endavant el menjador social i també a les entitats de Poblenou que s'hi han implicat. Ha explicat que hi ha un grup de 18 joves que hi estan col·laborant, i només cinc persones més grans, ja que la resta eren persones de més edat i població de risc. Ara el menjador continua tancat, però donen el menjar cuinat per emportar. També ho acompanyen de pa, fruita i llet.

 

 

Joan Marín ha dit que s'estan vivint moments molt difícils, però que les mostres de solidaritat donen esperança. La Hermandad del Rocío i la Cofraría de Poblenou està participant repartint caldo calent i l'entitat Sounds of Poblenou ha portat un carregament d'aliments.

 

 

Això, explica Juan Marín, s'afegeix a la subvenció de l'Ajuntament de Pineda i també als donatius i les aportacions de la Creu Roja i Caritas amb la fruita i altres productes. Tot això ajuda a sostenir en menjador social en un moment que ha crescut la demanda un 40%.

 

 

Càritas Poblenou ha fet un comunicat d'agraïment:


«Des de Càritas Poblenou volem agrair públicament a tota la gent i entitats que estgan col·laborant per fer possible la continuïtat del Menjador social en aquests temps difícils.

Ala voluntaris i voluntàries que no han dubtat a l’hora de presentar-se per repartir el menjar, malgrat el risc de contagi, GRÀCIES.

A les persones, com la Mònica Palacín que dona part del seu salari, i moltes altres que anònimament contribueixen perquè podem comprar les viandes necessàries. CRÀCIES.

Ales entitats: Hermandad del Rocío, Confraria de Poblenou i Sons of Poblenou, per la seva aportació en espècie, GRÀCIES.

A LA Creu Roja , Càritas de Calella i Càritas d’Arenys de Mar que ens ajuden amb fruita i altres productes, GRÀCIES.

Al menjador seguim treballant perquè ningú es quedi sense menjar.

Entre tots ho farem possible»