Vés al contingut
1

ERC-JxP està disposada a crear una comissió de seguiment per treballar arran de l'emergència sanitària i econòmica provocada per la Covid19

Foto: Grup Municipal d'ERC-JxP -foto d'arxiu-

 

Ho han fet públic a través d'un comunicat, en resposta a la proposta del govern local de fer un front comú polític de totes les forces polítiques de Pineda.

ERC-JxP diu que «han estat amatents a tots els comunicats del govern municipal com a resposta dels decrets dels governs català i espanyol, així com les indicacions del PROCICAT». També diuen que han fet el seguiment de les necessitats de les persones més vulnerables, l'augment de les sol·licituds d'ajut, el voluntariat ciutadà, els suports a les entitats socials i la represa del curs educatiu al municipi.

També asseguren que «caldrà fer front a les necessitats socials i econòmiques derivades de la crisi i la reducció d'ingressos que patiran les nostres arques públiques» i demana concretar dates per treballar-ho.


 

En el comunicat també diuen que «la bona situació econòmica de l'ajuntament, anunciada en repetides ocasions per l'alcalde, ha de permetre doncs, que amb una redistribució de partides econòmiques i un canvi de prioritats es pugui donar resposta a les necessitats dels pinedencs i pinedenques».

Afegeixen es demana al Govern espanyol mesures que permetin als ajuntaments destinar els diners dels romanent del 2019 i alliberi el límit de la despesa per ajudar en la lluita contra la Covid19.