Vés al contingut
1

Les guinguetes de la platja encara no tenen data d'obertura

Fotos: Estat d'un tram de la Platja de la Riera i Els Pescadors, a data d'avui. Fotos de Ràdio Pineda

Un parell de guinguetes de la platja de la Riera i dels Pescadors hauran de canviar d'ubicació per l'estat actual de la platja. Es tracta del Thiaré i el Moloko.

 

1

 

Fins la fase 2 no es podrà fer ús de la platja com a espai per a prendre el sol, entre altres activitats. Amb l'entrada a la fase 1, els bars i guinguetes poden obrir al 50% amb mesures de seguretat però l'estat de la platja a Pineda i el context general fa que per ara, estiguin totes tancades. En un context de normalitat, ja estarien obertes des de la Setmana Santa.

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor també ha dit que «no sabem com serà aquest estiu» i malauradament encara hi ha molts dubtes sobre com serà la temporada turística. Xavier Amor ha anunciat que de moment, «amplien un any més la concessió perquè els propietaris de guinguetes les puguin gestionar un any més».

Un altre aspecte és l'estat en que ha quedat part de la platja de Pineda després de les darreres llevantades. Dues guinguetes de platja s'han quedat, literalment, sense espai per poder-se instal.lar a la sorra. Per això, Xavier Amor, ha dit que s'ha ofert poder-les instal.lar a la part del passeig ja que és del tot impossible fer-ho a la sorra.

També cal tenir en compte un altre aspecte com son les obres de restauració de la platja i de construcció d'un espigó que podria començar en breu el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.