Vés al contingut
1

Pineda En Comú proposa habilitar un camí per a passejar des la platja dels Pescadors fins la platja dels Pins

Proposen reordenar la zona de la platja dels Pins on actualment hi ha un aparcament per a cotxes, a tocar de la Rasa Vella i que actualment comparteix espai amb els vianants.


El regidor portaveu de Pineda En Comú, Marcos Ortega, ha explicat que degut a les obres de la Platja de la Riera, tant els vianants com les bicicletes que vagin a la platja només podran anar en direcció a Santa Susanna, cap a llevant de la Platja dels Pescadors i cap a la Platja dels Pins. Per això proposen habilitar una zona de passeig on actualment hi ha l'aparcament de la Platja dels Pescadors, a tocar de la Rasa Vella. Marcos Ortega ha dit que «un camí segur podria facilitar el pas per a persones i bicicletes».

Marcos Ortega també ha dit que «deixa en mans dels tècnics la millor formula per dissenyar el camí, sense eliminar del tot l'aparcament per a cotxes». Aposten per posar-hi mobiliari urbà o elements verds. El projecte de futur pel Comuns d’aquella zona de passeig és naturalitzar l’espai amb la plantació d’arbres amb un camí pacificat i la reordenació del pàrking.

 

1

 

1

 

Pineda en Comú assegura en un comunicat que «es pot garantir així la convivència , la seguretat i també la reactivació econòmica ja que diverses guinguetes s’ubicaran en aquell espai.

Pineda en Comú també demana a la ciutadania seguir les noves indicacions i la auto responsabilitat davant la situació en que es troba la platja de Pineda.

 

1