Vés al contingut
1

Continuen arribant casos a l'Àrea Bàsica de Salut de Pineda amb simptomatologia COVID-19

Continuen arribant casos a l'Àrea Bàsica de Salut de Pineda amb simptomatologia COVID-19. En total, Pineda suma a data d'avui (10 de juny) 102 casos positius, confirmats amb prova, i 1.086 casos que han estar recollits pel personal mèdic com a sospitosos de tenir COVID-19.

Ara, aquest mes de juny, hi ha pocs nous casos i la majoria són lleus, respecte els mesos anteriors. Per aquest motiu, des del CAP s'adverteix que el virus continua aquí i no ens hauríem de relaxar. Ho ha dit a Ràdio Pineda la directora de l'ABS, la dra. Adriana Ramos.Respecte les proves PCR, es fan només per prescripció mèdica i no es fa crivatge poblacional, segons ha explicat la directora de l'ABS, la doctora Adriana Ramos.

 

Dades de l'Alt Maresme

Els casos de COVID-19 confirmats amb prova a Pineda són 102. A Calella, 146. A Malgrat són 201 i a Canet de Mar 253.

A Sant Pol hi ha 23 casos confirmats, a Palafolls hi ha 27 casos, a Santa Susanna n'hi ha 14 casos confirmats amb prova de COVID19. A la comarca del Maresme hi ha hagut un total de 542 defuncions amb COVID, segons el Departament de Salut.

A la plana "AQuAS.gencat.cat", d'Avaluació Sanitària de Catalunya, es poden consultar les dades actualitzades de casos confirmats i sospitosos, per municipis. També la mortalitat per comarques.

http://aquas.gencat.cat/ca/actualitat/ultimes-dades-coronavirus/

 

2