Vés al contingut
1

Diverses cantants i músics de Pineda participaran al 'Festival Impuls' de Calella vol donar suport a la cultura de l'Alt Maresme

Calella celebrarà la Festa Major Petita de Sant Quirze i Santa Julita, del 13 al 21 de juny. Serà una festa amb actes de petit format però amb actuacions per a tots els públics dins del programa anomenat 'Festival Impuls'. Entre altres, hi actuaran la pinedenca Rocio Pinto fent jazz i folk melòdic, o Raquel Xiberta i Pep Romaguera, Lourdes Bartrolí o els The Sun Cats, amb versions de molta qualitat. També hi haurà havaneres, flamenc blues i swing entre altres estils i també espectacles infantils.

La majoria de concerts es faran al Passeig de Manel Puigvert, la Plaça de Catalunya o Plaça de l'Església o al Pati del Museu.

Segons els seus organitzadors, el festival vol servir per donar suport a la cultura de Calella i l'Alt Maresme i totes les actuacions són gratuïtes. El millor és reservar entrades a www.entrapolis.com o bé trucant o fent un whattsapp al 696 706 257.