Vés al contingut
2

Revetlla amb platges tancades però guinguetes obertes, i la Festa Major Petita dedicada a qui fa front al coronavirus

L'Ajuntament de pineda ja ha fet públic avui com serà la revetlla a Pineda i la Festa Major Petita de Sant Joan. Ara fa pocs dies, l'alcalde, Xavier Amor, i la regidora de Cultura, Sandra Pérez, ja van avançar a Ràdio Pineda que enguany no hi haurà revetlles populars i només es permetran celebracions de format petit amb un màxim de 20 persones participants. Ara s'ha fet públic que les platges de Pineda estaran tancades des de les 8 del vespre de la Nit de Sant Joan fins les 8 del matí de l'endemà per tal d’evitar aglomeracions. Les guinguetes de les platges sí que podran mantenir la seva activitat habitual i obrir la nit de Sant Joan,sempre garantint la normativa sanitària vigent


 

Festa Major Petita dedicada als col·lectius que han fet front al coronavirus amb un espectacle de Quim Masferer

Precisament si les famílies i colles es poden reunir en aquesta data serà gràcies a l’esforç d’una sèrie de col·lectius que durant moltes setmanes han treballat de forma incansable contra la Covid-19: personal sanitari, de neteja, de seguretat, comerços, etc. Però també a la implicació ciutadana durant el confinament i les fases de desescalada: des d’infants fins a la gent gran.


 

Enguany la Festa Major Petita de Pineda es vol dedicar a tots aquests col·lectius, agraïment que es materialitzarà dimecres 24 de juny amb un amfitrió de luxe: L'actor Quim Masferrer portarà el seu espectacle itinerant "Moltes Gràcies" pels carrers i places de Pineda de Mar. El presentador de El Foraster (TV3) anirà pujat a dalt de la furgoneta-plató mòbil entrevistant-se amb els veïns i veïnes de Pineda, amb persones que han aportat el seu esforç a lluitar contra la pandèmia. L’espectacle es podrà seguir en directe a través d’internet i xarxes socials.

2
Camió plató que farà un recorregut per Pineda


 

Crida de l'Ajuntament de Pineda

L’Ajuntament de Pineda de Mar és conscient que coincidint amb aquesta data, i després de més de dos mesos de confinament i les successives setmanes amb fases de desescalada, seran moltes les famílies i colles d’amics que es reuniran per celebrar l’inici de l’estiu. Tenint en compte que encara queda molta feina per acabar amb la crisis sanitària, el consistori fa una crida a fer aquestes celebracions de forma íntima, amb grups reduïts i extremant les precaucions per evitar possibles contagis. Com ja havia anunciat l’ajuntament setmanes enrere enguany no hi haurà revetlles populars i només es permetran celebracions de format petit amb un màxim de 20 persones participants.