Vés al contingut
Escola d'Adults Natura

La directora de l'Escola d'Adults anima a conèixer l'oferta educativa pel curs que ve

Activitat d'aquest curs de la Taula Periòdica i les Dones en la Ciència. Foto: Ràdio Pineda

 

Escolta aquí l'entrevista a Marisol Escribano

 

 

A causa de l’actual situació sanitària, enguany s’haurà de presentar tota la documentació en línia. Es podrà fer fins divendres 29 de juny. A la pàgina web www.pinedademar.cat/preinscripcio-adults hi trobareu tota la informació i documentació referent a aquesta inscripció.

També podeu visitar https://escolaadultsnatura.wordpress.com


L’Escola d’Adults Natura de Pineda de Mar ofereix diverses línies de formació: per una banda ofereix el Graduat en Educació Secundària. També prepara els accessos als Cicles Formatius de grau mitjà i superior, així com l’accés a la universitat per a major de 25 anys. Completen la formació pel curs 2020-21 els cursos d’anglès, català i castellà per a estrangers, conversa en anglès, francès i italià, cultura japonesa o alfabetització i competències digitals. Ho ha explicat la directora de l'escola Marisol Escribano.

 

També ha animat a les persones més grans de 45 anys a estudiar a la Universitat. Ha dit que que «és un exàmen prou senzill com per provar-ho i sovint són els alumnes més apassionats».

 

Marisol Escribano ha animat a tothom que ho necessiti «a donar el pas» i tots els professors estan encantats de poder rebre a tots els alumnes. També ha dit que «per poc que puguin els estudis seran presencials però estan a l'espera de rebre instruccions».

 

Si teniu dubtes podeu enviar missatge al correu de l’escola o trucar al telèfon 607.544.570

 

1