Vés al contingut
1

ERC-JxP anuncia una moció de suport a les lluites per a l’eliminació de la discriminació racial

Foto d'arxiu

 

 

La moció recorda l'origen de la proclamació del Dia Internacional de l’Eliminació de la Discriminació Racial per fer «imprescindible continuar reivindicant una societat igualitària i lliure de discriminació racial».

Reclamen «avançar i construir futur des d’un compromís cívic basat en els valors de la justícia social i la igualtat» i el «valor de la diferència».

La moció demana treballar des de tots els àmbits i esferes per combatre les actituds de caràcter racista i demana a l’àmbit polític, promoure polítiques de caràcter intercultural que facin possible la igualtat efectiva entre les persones.

La moció mostra el el rebuig a qualsevol expressió de caràcter racista o que impliqui discriminació racial. Demana assumir el compromís de treballar per defensar sempre els valors de la convivència respectuosa amb la diversitat de la ciutadania, amb tota la ciutadania d’origen divers. També demana adherir-se a les manifestacions o actes per a l’eliminació de la discriminació racial que se celebrin al nostre municipi o país i fer arribar l'acord a la Presidència de la Generalitat de Catalunya i a la Presidència del Parlament de Catalunya, a l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, a la Federació de Municipis de Catalunya, a l’Associació de Micropobles de Catalunya, així com a totes les entitats de Pineda.