Vés al contingut
1

Fins aquest dimarts és obert el termini per presentar candidatures a voluntari/a de Protecció Civil de Pineda

El cos de voluntariat té com a funció donar suport a serveis d'urgència i emergència al municipi, i a grans esdeveniments en els quals puguin col·laborar. El cos de Protecció Civil a Pineda es va desmantellar fa mesos per problemes interns del cos, però ara l'Ajuntament de Pineda vol reprendre aquest recurs, molt valorat també per la població. Ho ha explicat l'inspector en cap de la Policia Local, Carles Santacreu. El cap de la Policia Local ha explicat quines aptituds han de tenir les persones que vulguin ser voluntàries del Cos de Protecció Civil. El més important «és l'esperit de servei, ja que és una entitat que treballa pels altres», i estar preparats per atendre diferents situacions d'emergència.

Un cop passen la selecció, reben també formació bàsica i específica, alhora que estan entrenant per poder col·laborar. El regidor de Seguretat i Mobilitat, Jordi Masnou, ha dit que cal partir de la base que són voluntaris i voluntàries, i alhora, se'ls ha de preparar i donar-los suport. Se'ls demanarà compromís amb Pineda davant de qualsevol situació de l'àmbit públic i de suport a les persone sne cas d'emergència. Inicialment esperen poder comptar amb 10 o 15 persones. Escoltem Jordi Masnou i Carles Santacreu.
 

Trobareu més informació a sobre les funcions i quins requisits cal de complir a:

www.pinedademar.cat/proteccio-civil

Les candidatires es poden presentar a través d'aquest portal o del correu voluntariatprotecciocivil@depineda.cat També trobareu l'enllaç al Facebook de l'Ajuntament, la Policia Local i Ràdio Pineda.

El termini acaba demà.