Vés al contingut
1

Aquest dilluns hi ha Ple Municipal a l'Ajuntament de Pineda, encara de forma telemàtica

Foto: Ple del mes de maig, també celebrat de forma telemàtica

 

Escolta aquí l'entrevista prèvia al ple, a l'Alcalde de Pineda Xavier Amor

 

El ple aixecarà la suspensió dels mercats setmanals de Pineda i porta a aprovació la modificació de l'ordenança sobre la utilització de bens, serveis i instal.lacions municipals.

El ple també donarà compte de temes relacionats amb l'avocació a alcaldia de les competències delegades de la Junta de Govern Municipal arran de la Covid-19. També donarà compte de les justificacions de les aportacions rebudes dels grups municipals durant el 2019 i l'aprovació de la modificació de crèdit arran dels ajuts de la Covid-19. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor ha dit que es tracta dels ajuts per empresaris i famílies.

El ple també té previst aprovar les bases reguladores per a la subvenció de l'adquisició d'ordinadors portàtils per a l'alumnat d'educació primària, secundària, cicles formatius, batxillerat, estudis universitaris i escola d'adults de Pineda, curs 2020-2021.

També tindrà l'apartat de mocions. ERC-JxP anuncia una moció per l'eliminació de la discriminació racial, i també per la promoció i ús de la bicicleta. Pineda en Comú presentarà una moció per impulsar un model públic de residències i d'atenció a la gent gran de Catalunya.


 

El ple aprovarà unes tarifes especials de publicitat a Ràdio Pineda en suport al comerç local que s'aplicaran fins a finals d'any a preus molt econòmics. Ràdio Pineda oferirà dos packs publicitaris, amb el nom de PACK REACTIVA'T. Cada pack publicitari inclou 2 falques diàries, a 45€ al mes, o bé 4 falques diàries a 85€ al mes. Aquests preus especials només seran per comerços i establiments de serveis de Pineda.


 

El ple es reuneix aquest dilluns des de les 5 de la tarda de forma telemàtica. Es podrà seguir a l'app de Ràdio Pineda i al canal de Youtube de l'Ajuntament de Pineda.