Vés al contingut
1

L'escola de muntanya Montpalau Team senyalitzarà dues rutes al Torrent de N'Avall i al Turó de la Guàrdia

 

A la foto: petita font al curs mitjà del torrent. Foto: Montpalau Team

 

Escolta aquí l'entrevista a alguns membres del Montpalau Team

 

L'objectiu és poder re-descobrir aquests paratges. Durant l'hivern han estat netejant el Torrent de n'Avall, un antic camí que ha quedat força en desús i que ara es pot tornar a fer a peu i que va des de la Font del Ferro fins a tocar del Turó de Can Gibert, molt a prop de Can Carreras. També marcaran una ruta pel Turó de la Guàrdia.

Hem parlat amb en Gerard, en Marc, Jordi, Miquel, Martina i Alba que han dit que coneixen bé l'espai però en canvi els corriols no són massa coneguts per la majoria de la gent. Han dit que senyalitzaran dues rutes; una de 8 quilòmetres i l'altre més senzilla de 6 quilòmetres, totes dues amb sortida i arribada de la Font del Ferro on també hi haurà un rètol explicatiu.

 

Han explicat que és la culminació d'un projecte que va començar per netejar el Torrent de n'Avall i ara es vol obrir al poble per descobrir nous camins per fer a peu o corrent.

 

El projecte es pot fer gràcies a aportacions particulars i patrocinadors que han estat la Botiga Herbes, Embotits Garcia, Bicis Poch, el Kapote i Mobles Madueño.