Vés al contingut
1

Concentració a Pineda per demanar «papers per a tothom»

Foto: Francesc Gil

 

L'Associació Papers per a tothom han fet aquest dijous al vespre una concentració davant de l'Ajuntament de Pineda. També s'hi han sumat membres de la PAH. Hi han participat persones d'arreu de l'Alt Maresme que han participat a la trobada i en que han reclamat «papers per a tothom» i igualtat de drets i «regularització sense condicions». En aquesta concentració feta a Pineda hi van ser presents els regidors de l'Ajuntament de Pineda Francesc Gil i Hugo Ernesto Guffanti d'ERC-JxP donant suport a l'acte.


 

Segons els seus organitzadors, «hi ha moltes persones que estan o han estat en aquesta situació irregular (sense papers) fent feines essencials en serveis sanitaris, professorat, treballadors de botigues d’alimentació, transportistes, pagesia, cuidadors de persones grans o dependents entre altres». Un altre dels motius que afegeixen és que «pel fet de no tenir papers no podran afrontar la crisi social i econòmica que vindrà en igualtat de condicions» i per això consideren que «és imprescindible la regularització de totes aquelles persones que actualment es troben en situació irregular i garantir que poden desenvolupar el seu potencial amb els mateixos drets i deures».


 

Aquestes manifestacions es venen fent a diversos pobles i ciutats de Catalunya i ahir es va fer a la Plaça de Catalunya de Pineda.

 

1