Vés al contingut
1

Ràdio Pineda i Illa Fantasia et regalem entrades per anar al Parc Aquàtic de Vilassar de Dalt

Regalem 8 entrades per a 4 persones a Illa Fantasia durant els mesos de juliol i l'agost. Cada setmana sortegem una entrada per a 4 persones per anar a Illa Fantasia.  Per a participar només cal trucar a Ràdio Pineda, 93 767 19 19, responent la pregunta que fem cada setmana. També podeu participar a través del Facebook, fent 'm'agrada', responent la pregunta del concurs i compartint la publicació. Tots els participants, sigui per telèfon o per Facebook, els afegim a una llista única del sorteig. El sorteig de cada setmana es farà els divendres a les 12 del migdia en directe a Ràdio Pineda. El sorteig es farà través de l'aplicació «numerosaleatorios.com». El guanyador o guanyadora el publicarem al Facebook de Ràdio Pineda i direm per antena el seu nom.

 

 

BASES SORTEIG ENTRADES ILLA FANTASIA 2020

1) Ràdio Pineda i Illa Fantasia et regalem entrades per anar a Illa Fantasia aquest estiu.

 

2) La participació pot ser telefònica trucant a Ràdio Pineda al telèfon 93 767 19 19 responent la pregunta de concurs i també per facebook fent 'm'agrada', responent la pregunta de concurs i compartint la publicació.

 

3) El sorteig es farà sumant la participació telefònica i la de facebook.


 

4) La participació comença cada dilluns (de juliol i agost) i acaba els divendres a les 11h del matí.


 

5) El sorteig el farem els divendres a les 12h (després de l'informatiu) en directe a Ràdio Pineda a través de l'aplicació: www.generarnumerosaleatorios.com


 

6) El guanyador o guanyadora el publicarem al Facebook de Ràdio Pineda i direm per antena el seu nom.