Vés al contingut
1

Alerta pel repunt de contagis de COVID-19

El repunt de contagis i els diversos brots de Coronavirus que s'estan produint fa que les autoritats sanitàries recordin que cal seguir atents i que el virus continua aquí. A Pineda, pel moment, no es detecten rebrots, però es demana no relaxar-se. Concretament, els casos confirmats de COVID a Pineda fins al moment són 106, i els casos sospitosos detectats pel personal mèdic, sumen un total de 1.390. Tant en nombres absoluts, com per taxa de població, a Pineda hi ha menys casos que a d'altres poblacions veïnes, com ara Malgrat (207 casos detectats amb prova) o Calella (amb 152 casos confirmats).


 

La crida és a continuar respectant les normes de distancia social i ús de la mascareta, per evitar rebrots. Així ho ha dit l'inspector en cap de la Policia Local, Carles Santacreu, que ha dit que cal evitar el que està passant ara a Lleida.


 


 

En aquests moments no hi ha cap persona ingressada a l'Hospital de Calella per COVID 19, i només una persona a l'Hospital de Blanes. A Barcelona hi ha un rebrot, més lleu del que hi ha a Lleida. Mentrestant, l'OMS alerta que la pandèmia està descontrolada i que molts països no estan fent prou per aturar l'avanç del coronavirus als seus territoris i que cal que reaccionin.