Vés al contingut
1

Comencen les proves de Selectivitat, marcades per la pandèmia de la COVID-19

Els alumnes han entrat amb mascareta. Foto: ACN

 

Les proves d'accés a la universitat (PAU) han començat per 39.904 estudiants catalans, entre ells, alumnes dels instituts pinedencs Euclides i Joan Coromines. De l'Institut Euclides de Poblenou fan la selectivitat 41 alumnes. De l'Institut Joan Coromines, de Pineda Centre, fan la selectivitat 30 alumnes, 21 de Batxillerat i 9 dels cicles formatius.


 

Han d'accedir a la sala d'examen amb mascareta i se la poden treure després que s'hagin repartit els enunciats, sempre que es mantingui la distància de seguretat d'1,5 metres. Durant quatre dies les proves es fan entre les 9 del matí i a les 12 del migdia i a partir de les 3 de la tarda.


 

En aquestes PAU, marcades per la pandèmia del coronavirus, s'ha augmentat el nombre de municipis on es podran fer, el nombre de tribunals, el nombre de correctors, i s'ha doblat el nombre de vigilants per l'augment de seus: de 1.600 a uns 3.500. Tot plegat per evitar els desplaçaments en la mesura del possible i que els alumnes esperin el mínim temps entre examen i examen.