Vés al contingut
talent jove caixabank

Dues joves de Pineda i Malgrat de Mar, seleccionades pel programa de detecció de talent jove de CaixaBank

Foto: Anna Burjons (a l'esquerra) i Lilit Gasparyan (a la dreta).

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Anna Burjons

Escolta AQUÍ l'entrevista a Lilit Gasparyan

L'entitat financera posa en marxa el programa 'New Graduates' que aposta per incorporar joves a l'empresa en els inicis de la seva carrera professional. En la seva primera edició s'han presentat més de 2.300 candidatures i n’han estat escollides 34. Dues d'aquestes són de la zona de l'Alt Maresme: l'Anna Burjons de Pineda de Mar i Lilit Gasparyan de Malgrat de Mar.

A Ràdio Pineda hem pogut parlar amb les dues escollides de Pineda i Malgrat i ens han explicat les motivacions professionals per aplicar a aquesta feina. En destaquen la gran oportunitat d'aprenentatge i l'aplicació dels seus coneixements previs.

 

Aquest procés de selecció també s'ha vist afectat per la pandèmia de la COVID-19 i les proves es van haver d'adaptar de forma telemàtica. Lilit Gasparyan considera que aquest punt pot haver portat avantatges però també inconvenients. L'Anna Burjons ha explicat que les entrevistes a casa poden ser atípiques però es poden portar bé.

 

De vegades, els joves ho tenen difícil per trobar feina, ja que se'ls demana experiència. Per això, Anna Burjons i Lilit Gasparyan defensen que apostar pels joves és molt enriquidor, tant per les empreses com per la joventut i animen a altres sectors a incorporar aquesta iniciativa.

Anna Burjons és veïna de Pineda de Mar i té el Grau en Enginyeria Industrial i actualment cursa el Màster de la mateixa modalitat. La Lilit Gasparyan és de Malgrat de Mar i té el Grau de Criminologia i actualment completa la seva formació amb el Grau de Dret.