Vés al contingut
1

Mor un jugador del Racing Pineda en un partit de Futbol 7 a Canet

Un jugador del Racing Pineda ha mort en un partit de Futbol 7 a Canet de Mar. Es tracta del jugador de 36 anys Faisal Zemmouri. Estava casat, tenia dos fills i treballava al Forn de pa Isarn de Pineda. El jugador va morir ahir, probablement a causa d'una aturada cardio-respiratòria, quan jugaven el partit que posava fi a la temporada. Era molt conegut i estimat a Pineda i comarca, ja que feia molts anys que jugava a futbol i ha format part del Racing durant set temporades.


 

El jugador es va desplomar durant el partit i va demanar ajuda als seus companys. Van aconseguir reanimar-lo però al poc temps va tornar a perdre la consciència. Es va intentar utilitzar el DEA (Desfibrilador Automàtic) infructuosament. Segons recull La Vanguardia, alguns testimonis presencials, entre els quals també hi ha familiars de la víctima, han declarat que la reanimació amb el desfibril·lador automàtic no va poder dur-se a terme per causes que encara estan per determinar, relacionades suposadament amb la falta de càrrega de la bateria. Això no ha pogut ser confirmat oficialment ja que es troba sota investigació, i tampoc consta en el comunicat policial, encara que algun dels que van intervenir no han dubtat a difondre-ho públicament.


 

Mostres de condol

L'Ajuntament de Pineda ha fet un comunicat de dol. L'alcalde, Xavier Amor, ha expressat el condol a la família, amics i al Racing Pineda per la mort del jugador. El Racing Pineda també ha fet un comunicat aquest matí, fent pública «la notícia més trista que mai hem viscut en el Racing», en paraules del vicepresident Víctor Lacasta. En el comunicat, des del Racing han traslladat el condol a la família i amics i han dit que en Faisal «ha estat un gran company dins el vestuari del Racing» i «deixa un record inesborrable per tots aquells que l'hem conegut de prop». També des del Forn Isarn s'han mostrat consternats: «Faisal era l'alegria de l'empresa, en la qual portava 14 anys treballant amb nosaltres», «Volem acompanyar en el sentiment a tota la seva família, la seva dona i els seus fills», i aquesta tarda han tancat en senyal de dol. També des de Ràdio Pineda volem expressar el condol a la família, amics i al club, ja que Faisal havia estat entrevistat en més d'una ocasió pel nostre company d'esports, Rafa Soriano.

 

1

 

1

 

1