Vés al contingut
1

Cancel·lacions de turistes europeus als hotels de Pineda i l'Alt Maresme que han obert

Foto: Ràdio Pineda

 

Preocupació en el sector turístic de Pineda i l'Alt Maresme perquè tornen les cancel·lacions dels turistes europeus. Els pocs hotels que han obert a Pineda han notat aquest cap de setmana un increment de les cancel·lacions per als propers dies. Ho ha explicat aquest matí a Ràdio Pineda l'hoteler pinedenc, Albert Buch, president de Pineda Turística. Ha dit que per cada quatre reserves, majoritàriament de gent de Barcelona, els arriben 15 cancel·lacions.

 

La situació és arran de les recomanacions del govern francès de no fer turisme a Catalunya i també per la imposició de quarentena en alguns països en tornar d'Espanya. Des del sector turístic es mostren sorpresos, perquè algunes d'aquests països tenen «dades iguals o pitjors que les de Catalunya o el conjunt d'Espanya» i podria semblar que «les recomanacions o restriccions tenen més a veure amb protegir el turisme interior d'aquests països».

 

En tot cas, ha estat un cop dur pels hotelers que han obert i ara estan en una situació més incerta encara que la stemana passada. Les principals cancel·lacions són de turistes francesos, anglesos, alemanys i holandesos. Hi ha reserves de turistes provinents de Barcelona ciutat, i del conjunt de Catalunya, així com d'altres ciutats d'Espanya. Tot i així, són poques en proporció a les cancel·lacions.