Vés al contingut
1

Xavier Amor: "Encara no descartem organitzar actes de petit format per la Festa Major"

Inici de la Festa Major 2019. Foto de Joan Legaz

 

L'alcalde de Pineda Xavier Amor, ha anunciat que ara per ara, l'Ajuntament continuarà prioritzant la prevenció per la COVID-19 i declinen l'organització d'actes culturals i socials fins que la situació de l'epidèmia no millori. Encara no s'ha descartat, però, organitzar algun acte de petit format per la Festa Major. Xavier Amor ha respost en una entrevista a Ràdio Pineda, a les declaracions d'ERC-JxP al ple municipal en referència als actes culturals, i al comunicat, en la mateixa línia, que va fer fa uns dies En Marxa-JxCat, i que també us vam explicar als informatius de la nostra emissora.


L'alcalde ha respost que «sobta que siguin aquests partits el que ho demanin, ja que és la Generalitat la que al seu dia va actuar en aquesta línia». Ha dit que ara tot s'ha de fer «de forma més segura» i que l'Ajuntament ha pres la decisió de «no potenciar cap aglomeració de gent»

 

Pel que fa a la festa Major, ha dit que es fa un seguiment cada setmana de com evoluciona la pandèmia, i «en paral·lel s'està treballant en la possibilitat d'actes de petit format».  Ha aclarit que «segur que no serà com altres anys, que no es pot fer un pregó amb gent a la plaça, ni correfoc, ni grans concerts, per posar alguns exemples». Ha dit que «la prioritat és la salut i que si això implica anul·lació d'activitats, s'ha de fer». També ha afegit que «els mateixos partits que proposen una cosa, si després es disparen els contagis, ens diran que no hem fet prou per evitar-ho»