Vés al contingut
1

Continua a Pineda la campanya de La 'Tómbola', repartint premis i amb 140 establiments adherits

La campanya comercial d'estiu a Pineda està tenint molt bona acollida. Participen 140 establiments comercials i ja s'han donat molts descomptes i també regals directes dels comerços pinedencs. Totes les butlletes tenen premi: des de descomptes de fins a 100 € per gastar en altres establiments adherits a regals directes com calçat i roba, productes de cosmètica, objectes de regal, pernils, sopars per a dues persones, serveis de perruqueria, tractaments de bellesa, etc. Tots els establiments participants estan identificats amb un cartell a la porta.

 

Gran sorteig final de 3.000 €

A banda dels descomptes i premis directes, recordem que no heu de llençar una part de la butlleta, que té un número d’identificador que serveix per participar en el gran sorteig final de 3.000 € per gastar al comerç de Pineda. Per participar els clients han de conservar la part on apareix aquesta numeració. El sorteig serà el 29 d’agost.

 

1

Sorteig de 500 € a través de les xarxes socials

A més, també es farà un sorteig entre totes aquelles persones que comparteixin una foto seva amb una butlleta de la campanya i etiquetin a les xarxes socials de la campanya @tombolapineda a Facebook, Twitter i Instagram. El sorteig serà de 500 € per gastar als comerços de Pineda i s’acceptaran fotografies penjades i etiquetades fins el 16 d’agost.


 

La campanya impulsada per l’Ajuntament de Pineda de Mar i amb el suport de l’associació de comerciants Gent de Pineda té com a objectiu mobilitzar 3 milions d’euros en el comerç local de Pineda. L'Ajuntament de Pineda de Mar hi aporta 200.000 € per tal de potenciar l'economia dels comerços, restauració i empreses de serveis del municipi.