Vés al contingut
1

Pineda té un índex de risc de contagi mitjà davant la Covid-19

En concret s'han diagnosticat 6 casos de Covid19 durant la darrera setmana i la taxa de reproducció és encara superior a 1, i per tant es considera que encara pot créixer l'epidèmia al municipi. En el cas de Calella el risc de contagi és més baix, amb 4 persones infectades la darrera setmana. A Sant Pol o Santa Susanna el risc és molt baix i en canvi a Malgrat hi ha hagut 6 nous ingressos i el risc és considera com a alt.

 

Des de l'inici de la pandèmia i fins avui s'han detectat a Pineda 144 casos positius i 2086 casos sospitosos. La tendència a l'alça s'ha frenat com a bona part dels municipis catalans. La darrera setmana s'han detectat sis nous casos.

També confirmats amb prova, a Malgrat hi ha 232 casos de COVID-19 i 177 a Calella, on també s'està frenant la tendència a l'alça. Santa Susanna ha tingut 16 casos des de l'inici de la pandèmia.

En aquests moments hi ha tres persones ingressades a l'Hospital de Calella per COVID-19, i cap persona ingressada a Blanes segons informa la Corporació de Salut. Pel que fa al personal mèdic de la Corporació, hi ha una persona afectada.

 

Cada dimarts Ràdio Pineda actualitza les dades, a través de l'aplicació oficial del Departament de Salut.

 

Font i imatge: Departament de Salut