Vés al contingut
1

Ingressa a presó un lladre per tres robatoris violents a establiments de Pineda, Santa Susanna i Malgrat

Els robatoris es van cometre a dues benzineres i a una botiga de Pineda durant el mes de Juliol. Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 31 anys i veí de Blanes com a presumpte autor de tres robatoris a establiments comercials de l’Alt Maresme. En concret hauria robat en un a benzinera de Santa Susanna d'on es va endur 530 euros en efectiu. El segon robatori el va cometre en una benzinera de Malgrat i es va endur un botí de prop de 700 euros.

L’últim fet conegut el va perpetrar a una botiga de Pineda pocs minuts abans de les 2, quan tancava, el dia 26 de juliol  i el botí també van ser diners en efectiu, en concret, 370 euros.

El lladre es presentava amb el rostre parcialment cobert i esgrimint armes blanques per tal d’intimidar els treballadors dels establiments. Arribava als llocs escollits en un turisme que deixava aparcat a prop de lloc per facilitar la seva fugida.

Amb tots aquests indicis els agents van iniciar una investigació que va permetre identificar i detenir l’autor el passat 8 d’agost.

El detingut, amb nombrosos antecedents per fets similars, va passar a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar qui va decretar el seu ingrés a presó.

La investigació continua oberta i no es descarta la seva participació en altres fets similars a altres localitats.