Vés al contingut
1

A Pineda s'han diagnosticat 11 casos més de Covid-19 i creix la incidència del virus a la població

 

Són més casos que ara fa set dies. L'augment fa pujar la taxa de reproducció de l'epidèmia a Pineda en 1,7, per tant, l'epidèmia a Pineda té tendència a créixer i ara es considera que el risc de contagi és mitjà.

També ha crescut el nombre de casos a Santa Susanna on el risc es considerat ara com a 'molt alt' mentre que a Malgrat s'han diagnosticat 7 casos més, i a Calella 5 casos i a Sant Pol 2 casos més.


Pineda suma ja 153 casos positius des de l'inici de la pandèmia i 2200 casos sospitosos. Malgrat de Mar 239 positius, Calella 180 positius, Santa Susanna 20, Palafolls 41 i Sant Pol 31 casos des de l'inici de la pandèmia.

 

1

 


 

Tres pacients ingressats a l'Hospital Sant Jaume

A l’Hospital de Calella hi ha 3 pacients ingressats per la Covid-19 segons informa la CSMS.  . S’ha registrat 1 nou ingrés des de l'últim recompte.  L’Hospital de Blanes es manté sense cap pacient ingressat per coronavirus.

El nombre de professionals positius per la Covid-19 és de tres persones.

Es demana no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi aplicant les mesures d'higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància. 


 

 

Des d'avui no es pot fumar a la via pública si no hi ha distància de seguretat

Des d'avui ja no es pot fumar a la via pública o en espais a l'aire lliure quan no es pugui respectar una distància mínima interpersonal d'almenys dos metres. Ho ha publicat el DOG després d'acordar-ho amb el Ministeri de Salut de forma conjunta entre les comunitats.

Des d'avui també es regulen les reunions a un màxim de deu persones i es limita l'horari dels locals d'oci i restauració, que a més han de garantir el metre i mig entre taules i de distància a la barra. El decret també limita l'horari de tancament a la 1 de la matinada.