Vés al contingut
1

Les sardanes seran presents al Cicle d'espectacles Cultura Km0

Foto: Cobla Jovenívola de Sabadell i Ajuntament de Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

La Cobla Jovenívola de Sabadell i la Cobla Sant Jordi, dues de les millors cobles de les comarques barcelonines tocaran al Cicle d'espectacles Cultura Km0. La Cobla Jovenívola de Sabadell ho farà aquest divendres a les 7 de la tarda a l'espai Sant Jordi. Hem parlat amb Valentí Maymó un dels músics de la cobla i ha explicat que han estructurat el concert amb tres blocs: un dedicat als autors clàssics, entre ells tocaran una peça del compositor pinedenc Joaquim Soms, també tocaran sardanes d'autors contemporanis i un tercer bloc dedicat a la música d'envelat.

 

 

Valentí Maymó ha animat als sardanistes i al públic en general a assistir al concert.

 

El concert amb la Cobla Jovenívola de Sabadell és aquest divendres a les 7 de la tarda a l'espai Sant Jordi, amb la col·laboració de l'AC Mare Nostrum.

 

L'entrada és gratuïta però cal fer reserva al web: www.auditoripineda.cat o també a Can Comas de dilluns a divendres de 9h a 14h. La cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona actuarà diumenge 30 d'agost a les 7 de la tarda.

 

 

El cicle d'espectacles Cultura Km0 l'organitza l'Ajuntament de Pineda. Concerts amb mesures preventives de la COVID-19. L'ús de la mascareta és obligatori.

 

 

1