Vés al contingut
1

Actors i actrius pinedencs al Festival Micròmetre de Santa Susanna, que s’adapta a la Covid i creix en dies i programació


Escolta aquí l'entrevista a Anna Estol

 

La 4ª edició del Festival aprofundeix el seu compromís amb el públic oferint nous espais per a poder complir amb la normativa de seguretat i higiene segons ha explicat Anna Estol, una de les organitzadores.

L’Ajuntament de Santa Susanna i LaGuàrdia Produccions, formada pels pinedencs Anna Estol i Joan Gallart, organitzen per quart any consecutiu el Festival Micròmetre. Es celebra fins diumenge amb més de 15 espectacles d’arts escèniques de petit format molt creatius. Ara s'ofereixen nous espais per a poder complir amb la normativa de seguretat i higiene obligatòries arran de la pandèmia de la Covid-19


 

Es combinaran espectacles de teatre i se segueix amb la fórmula d’oferir, per una banda, microespectacles d’entre 15 i 30 minuts, en espais petits i no convencionals, per a un aforament no superior a les 30 persones; i de l’altra, promoure la presència d’espectacles de petit format, però de durada convencional.

Anna Estol ha dit que «la majoria d'espectacles es faran en espais oberts i ha destacat l'espectacle de Xavier Bobés amb només 5 persones de públic».

 

La programació del Festival per a públic familiar es manté en horari matinal, el diumenge 6 de setembre. Hi haurà poesia, màgia, comèdia i performance, entre altres.

Anna Estol també ha explicat que al festival hi seran Xavier Bobés, Meritxell Yanes, Quim Bigas, Marc Andurell, Carles Camps, Gerard Borrell, Aina de Cos, Rai Borrell, Cristina Murillo, Agustí Salvador, TinonÍCreaciones entre molts altres, són alguns dels actors i actrius que es podran veure en l’edició d’enguany.

El Micròmetre es farà, com és costum, a la masia de Can Ratés, una edificació del segle XVII que compta, entre d’altres atractius, amb una torre de refugi adossada, una piscina on també hi haurà actuacions, diverses sales i espais i jardins. També es farà un espectacle al teatre grec de Santa Susanna, prop de l'escola.

A Can Ratés és on va néixer, el 2003, el Festival Shakespeare. El Micròmetre és un festival que té vocació d’esdevenir el certamen de petit format de referencia.