Vés al contingut
1

Els Naturalistes del Montnegre i la Tordera programen xerrades i sortides per conèixer el nostre medi natural

Aquesta entitat agrupa persones estudioses i amants de la natura: biòlegs, ambientòlegs, geòlegs, geògrafs i, en definitiva, apassionats de la natura de diversos municipis de l'Alt Maresme, la Selva Marítima i el Baix Montseny. L'objectiu de l'entitat és conèixer, difondre i defensar el patrimoni natural del Massís del Montnegre i la conca de la Tordera de forma conjunta.


 

Xerrada a Pineda

A Pineda s'ha programa una ruta per descobrir el paisatge des del Montpalau amb el biòleg pinedenc Miquel Jover. La sortida es farà el diumenge 11 d'octubre amb sortida a les 10 del matí de Can Martorell. La trobada té el suport de l'Ajuntament de Pineda.

1

 


 

Més xerrades a Calella i Sant Cebrià

També s'han programat xerrades a altres poblacions. El dimarts 6 d'octubre es farà una xerrada a Calella sobre la Roca Grossa, un indret clau del corb marí emplomallat. Anirà a càrrec de Carles Tobella, Guillem Arrufat, Laura Solé i Josep Maria Bas. Es farà al Far de Calella, el dimarts 6 d'octubre a les 6 de la tarda.

 

1

 

L'entitat va néixer en el confinament com una activitat d'observació de la natura i que ha anat evolucionant cap a la voluntat de protegir i difondre els valors que ofereix el territori i el seu ecosistema. Els esdeveniments posteriors a la tempesta Glòria -amb la regeneració del delta de la Tordera- i el temps de confinament -amb un ressorgiment de la natura- han estat els catalitzadors d'una iniciativa que es veia com una necessitat des de fa temps segons els seus membres.


 

L'Associació és oberta a la participació de totes aquelles persones interessades en la natura i l'àmbit territorial que l'ocupa, així com a la col·laboració amb les entitats del sector que comparteixen objectius semblants. Si en voleu formar part, podeu contactar amb l'entitat amb les seves xarxes socials o també al seu correu electrònic: as.natmont@gmail.com. També podeu trobar l'associació a les diverses xarxes socials: al Facebook amb l'usuari @NatMonT2020, al Twitter @Nat_MonT_ i a l'Instagram @nat_mont_.