Vés al contingut
ESCOLES

La incidència de la COVID-19 als centres educatius de Pineda es manté continguda

Foto: Ràdio Pineda

 

La incidència de la COVID-19 als centres educatius de Pineda es manté continguda i tots els centres estan oberts. De moment, només hi ha un grup classe que continua confinat des de dilluns, la Llar d'Infants Bressol de Mar. Hi ha casos positius d'una sola persona a l'Institut Pineda i a l'Institut Joan Coromines, sense grups confinats. A banda d'això, a l'Institut Pineda hi ha 7 persones confinades, 4 al Coromines, 6 a l'Euclides i 1 cas a l'Escola Aloc. Es tracta de casos per contacte estret amb algun positiu de fora el centre i que, per prevenció, s'han de quedar a casa. Els centres educatius i les Àrees Bàsiques de Salut funcionen de forma coordinada, i és Salut qui determina quan cal confinar persones o grups.

 

Ràdio Pineda entrevistarà la setmana vinent els responsables de l'Àrea Bàsica de Salut de Pineda delegats al seguiment dels casos COVID als centres educatius. Explicaran el funcionament del protocol a les escoles, instituts i llars d'infants.

 

Font: Departament d'Educació de la Generalitat. Al següent portal podràs consultar les dades actualitzades a diari per municipi, centre i comarca:

https://tracacovid.akamaized.net/index.html#/