Vés al contingut
1

Torna el programa Salut i Més: la COVID-19 i l'atenció a l'ABS de Pineda

Ràdio Pineda reprèn avui les emissions del programa Salut i Més. Ho farà amb una entrevista dedicada íntegrament a la COVID-19 en relació amb el funcionament de l'Àrea Bàsica de Salut de Pineda, Poblenou i Santa Susanna, i responent molts dubtes i preocupacions que els usuaris ens han fet arribar a Ràdio Pineda. Ho farem amb una àmplia entrevista a la dra. Adriana Ramos, directora de l'ABS.

 

En el programa, presentat per Maria Josep Hernàndez, coneixerem com s'estan fent les visites, quins casos poden ser presencials o per telèfon, on trucar quan les línies de l'ambulatori estan col·lapsades i com es fan les proves PCR. També parlarem de Pediatria, ja que tots els infants de Pineda es visiten a l'ambulatori de Poblenou, menys per les proves COVID d'infants que es fan a Pineda Centre, com les d'adults.

 

El programa Salut i Més torna a Ràdio Pineda els dimecres al migdia, a partir de 2/4 de 2. Aquesta temporada, Salut i Més farà un ampli seguiment dels aspectes relacionats amb la pandèmia, però sense deixar de banda altres continguts relacionats amb la salut física, mental i emocional, així com l'alimentació i els hàbits de vida saludables. Es fa amb la col·laboració de l'ABS de Pineda, Poblenou i Santa Susanna i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.