Vés al contingut
1

Pineda crea una regidoria exclusiva per fer front a la crisi sanitària, econòmica i social


Escolta aquí l'alcalde de Pineda, Xavier Amor

 

Es crea una regidoria específica pel Pla de Reconstrucció Social i Econòmic amb Jordi Masnou al capdavant.

La regidoria de Seguretat i Mobilitat l'assumeix la 1a. Tinent d'Alcalde Sílvia Biosca, que mantindrà Presidència i Comunicació. La resta de regidories es mantenen sense canvis


 

L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha signat avui un decret per reorganitzat el Govern municipal per tal d’afrontar l’actual situació sanitària, econòmica i social derivada de la crisi de la Covid-19. La primera novetat és la creació d’una nova regidoria destinada a donar impuls al Pla de Reconstrucció Social i Econòmic de Pineda de Mar. El segon canvi és la priorització dels àmbits essencials per fer front a la crisi en les 4 tinences d’alcaldia. L'alcalde ha dit que «és important gestionar la pandèmia a nivell local en tots els sentits i calia reforçar el seu seguiment, així com la reconstrucció que caldrà fer».

Xavier Amor ha dit que «Jordi Masnou és la persona indicada per centrar-se en els grans projectes que necessitarà Pineda». També ha dit que «la Sílvia Biosca té regidories que treballen de forma transversal i ara cal sumar-hi la regidoria de Seguretat i Mobilitat».

 

Aquestes modificacions del Cartipàs Municipal 2019-2023 no representen cap canvi en la composició de la Junta de Govern. Tampoc comportaran un increment de la despesa en els costos del Govern municipal segons ha fet públic el govern municipal.


 

Pla de Reconstrucció Social i Econòmic

El passat mes de juliol es va formalitzar el grup impulsor del Pla de Reconstrucció Social i Econòmic de Pineda de Mar. Aquest està format pels grups polítics amb representació al consistori, els sindicats majoritaris (CCOO i UGT), organitzacions empresarials (FAGEM, PIMEC i l’Associació d’Hosteleria de l’Alt Maresme) i tercer sector (Creu Roja i Cáritas). 

 

El pla de reconstrucció determina tres grans objectius:  les persones, l’equitat i l’aposta per la digitalització; l’economia local i l’ocupació i la dinamització social.

 

Així els canvis es materialitzen en les següents regidories: 

Sílvia Biosca: 1a Tinenta d’Alcalde i Regidora Presidència, Seguretat i Mobilitat i Comunicació. 

Sandra Pérez: 2ª Tinenta d’Alcalde i Regidora d’Educació i Cultura, 

Jordi Masnou: 3r Tinent d’Alcalde i Regidor del Pla de Reconstrucció, Empresa, Planejament i Grans Projectes.

Santiago Macip: 4t Tinent d’Alcalde i Regidor d’Urbanisme, Salut, Medi Ambient i Benestar Animal.

 

1