Vés al contingut
1

Campanya de donació de sang a Pineda aquest dissabte

El Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació de sang a Pineda aquest dissabte. Sílvia Delgado, tècnica de Promoció del Banc de Sang i Teixits, ha dit que «les donacions de sang han baixat per aquestes dates» i anima a tothom a donar sang per tal de «remuntar les reserves".

Sílvia Delgado ha explicat que el Banc de Sang té una demanda de 1.000 bosses cada dia i que «aquestes reserves es recuperen només gràcies a la gent que dóna sang de manera altruista i voluntària».

 

Amb l'inici del confinament, el Banc de Sang va activar un protocol per oferir la màxima seguretat durant les donacions: garantir la distància social i oferir mascaretes i desinfectat de mans a qui participa. A més, es recomana acudir a la donació amb una mascareta de tipus quirúrgica, tot i que Banc de Sang posa aquest tipus de mascaretes a disposició per qui no en tingui.

Una de les novetats és que cal agafar cita prèvia per participar en la campanya, i així evitar aglomeracions i temps d'espera. Podeu reservar cita al portal www.donarsang.gentcat.cat.

La campanya de donació de sang es fa a Pineda aquest dissabte de 10 h a 14 h i de 17 h a 21 h, i tindrà lloc a l'Espai Sara Llorens de la Plaça de les Mèlies.